top of page

Οι άνθρωποι του ΑΟΘ στο Rally Acropolis και Rally Greece Off Road


Αν η καρδιά ενός αθλητικού σωματείου είναι οι αγωνιζόμενοι, αναμφισβήτητα η ψυχή του είναι οι κριτές και τα στελέχη του. Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι βρίσκονται στα service parks, στις ειδικές χρονομετρώντας, σε κρίσιμα σημεία ασφαλείας, στο κέντρο του αγώνα και γενικά όπου τους ζητηθεί από την οργάνωση.


Έτσι το Σαββατοκύριακο 03 και 04 Ιουνίου τα πολύ έμπειρα στελέχη του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στο 63ο Seajets Rally Acropolis και στο 5ο Rally Greece Off Road στην Φλώρινα εκπροσωπώντας επάξια τον Όμιλό μας.

Αναλυτικότερα στο 63ο Seajets Rally Acropolis βρέθηκε η γραμματέας του Ομίλου Βασιλική Σπανδώνη, η οποία κλήθηκε από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) να συνδράμει με την εμπειρία της στα της γραμματείας του αγώνα. Επίσης στον αγώνα βρέθηκαν σε ρόλο τεχνικών εφόρων οι έφοροι αυξημένης εμπειρίας του Ομίλου Παύλος Πινούλης και Ιωάννης Κουρούπας.


Επίσης το ίδιο Σαββατοκύριακο με τον Εθνικό μας αγώνα έγινε και η 5η έκδοση του αγώνα Rally Greece Off Road με οχήματα που ανήκουν στην κατηγορία 4x4 Cross Country. Επικεφαλής στην αποστολή αυτή και υπεύθυνος κριτών ήταν το μέλος του Α.Ο.Θ. Ανεζίνης Νικόλαος που μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Λάζαρο Αγοράστο και Εμμανουήλ Χατζηδημητρίου και τους Δημήτριο Ταχματζίδη, Βασίλειο Γεωργούδη, Αθηνά Καμπίτση, Λεωνίδα - Θεοδόσιο Σαπουντζόγλου, Αλέξανδρο Μαυράκη, Σοφοκλή Μπιμπλιτζή, Μόδεστο Τσολακόπουλο, Νεόφυτο Ιωσήφ, Ιωάννη Ψωμιάδη, Αριστείδη Αλεξανδρίδη, Βασίλειο Μπαξέ, Νικόλαος Παραμανίδη και Τάσο Τσάνη.


Επίσης μαζί τους στον αγώνα αυτόν βρέθηκαν σε ρόλους τεχνικών εφόρων οι:

Φώτης Χαρατάσος (Επικεφαλής Τεχνικός Έφορος), Ιωάννης Χατζηαναστασίου και Κίμων Σαμαράς - Τάχου.


Συγχαρητήρια σε όλους!

Comments


bottom of page