top of page

Αξιοπρεπής η παρουσία των αθλητών του Α.Ο.Θ. στην 40η Ανάβαση Πορταριάς!


Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία των αθλητών του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης στην επετειακή 40η Ανάβαση Πορταριάς που διοργάνωσε η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου, τουλάχιστον κατά τα 2/3 της εκπροσώπησης.


Στο τρίτο σκαλί του βάθρου της κλάσης Ε/11 ανέβηκε ο πολύπειρος Δημήτρης Μανωλόπουλος που αγωνίστηκε με BMW 320 E30 προσθέτοντας ακόμα μια διάκριση στην πλούσια καριέρα του στους αγώνες.


Eπιτυχία αποτελεί και η τέταρτη θέση την οποία κατέκτησε ο Κώστας Αναγνωστάκης με Suzuki Swift Sport στην Α/6, την κλάση με τις περισσότερες συμμετοχές στην Ανάβαση. Παράλληλα, ο Κυπελλούχος Αναβάσεων Βορείου Ελλάδας του 2016 τερμάτισε στην 7η θέση της ομάδας Α έως 2 λίτρα.


Δεν στέφθηκε με ανάλογη επιτυχία η παρουσία του Κώστα Λαζαρίδη στο όμορφο Πήλιο, αφού ένα μηχανικό πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων του Mitsubishi Lancer Evo VIII στο πρώτο πέρασμα των χρονομετρημένων δοκιμαστικών, δεν του επέτρεψε να εκκινήσει στον αγώνα. Ο 40χρονος αθλητής του Α.Ο.Θ. που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της Formula Saloon στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου της κατηγορίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων.


Τελικά αποτελέσματα


Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης δίνει πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Κώστα Αναγνωστάκη και Δημήτρη Μανωλόπουλο για τις επιδόσεις τους και εύχεται σε όλους καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες που θα συμμετάσχουν.





Comments


bottom of page